Kiinteistönvälitys Tampere

Kun kiinteistönvälitys Tampereella tulee ajankohtaiseksi ja olet aikeissa myydä asuntosi, kannattaa tutustua Kotivaihtoon.com tarjontaan. Koti Vaihtoon, eli tuttavallisemmin ”KV” tarjoaa palvelua, jossa asunnon omistaja näyttää itse asuntonsa ja kiinteistönvälittäjä hoitaa kaiken muun. Näin asunnon omistaja säästää todennäköisesti tuhansia euroja välityspalkkiossa.

Kiinteistonvalitys Tampere

Kiinteistönvälitys Tampere, 1 % välityspalkkio

Asunnon omistajan näyttäessä itse kotinsa, välittäjä säästää merkittävästi ajoissa ja työajassa. Näin välityspalkkiokin voi olla ainoastaan 1 %, eli n. 2-5 kertaa halvempi, kuin perinteisissä välityspalvelumalleissa.

Ilmainen asunnon hinta-arvio Tampereella

Itse myin oman asuntoni heidän palvelumallillansa. Prosessi eteni todella mukavasti. Ensin välittäjä kävi tekemässä ilmaisen asunnon hinta-arvion kodistani. Arvio oli samaa luokkaa kuin kilpailijoilla. Ei liian korkea, eikä liian matala. Realistinen voisi olla hyvä sana kuvaamaan arviota. Välittäjä vaikutti todella mukavalta ja meillä tuntui synkkaavan hyvin. Se olikin itselläni yksi tärkeimmistä kriteereistä kiinteistönvälittäjän valinnassa. Halusin, että tullaan hyvin juttuun ja pystytään tekemään yhteistyötä.

Myynnin vaiheet

Kun olin valinnut KV:n myymään kotiani ja sopimus oli allekirjoitettu, sain seuraavaksi ohjeistuksen valokuvausta varten. Ohjeissa oli mm. siitä, mitä kannattaa jättää näkyville ja miten asunto kannattaisi siivota. Tilasin 6 tunnin siivouksen ja sain asunnon helposti ”myyntikuntoon” valokuvaajan saapumista varten. Kuvaaja otti todella hyvät ja valoisat valokuvat.

3D-kuvaus

Perinteisten valokuvien lisäksi kodistani tehtiin 3D-esittely. En alkuun ihan ymmärtänyt, mistä tässä on kyse, mutta löysin tiedon kotisivuilta. Hyvät ja realistiset kuvat, sekä 3D-esittely olivat myyntivaiheessa todella tärkeitä. Näin asunnostani kiinnostuneet saivat selkeän kuvan asuntoni hyvistä, sekä vähän huonommistakin puolista. Vaikka näytin itse kotini, niin paikalle tuli vain kaikkein potentiaalisimpia ostajaehdokkaita.

Ensimmäinen näyttö jännitti

Olin aikaisemmin käyttänyt vain perinteistä välityspalvelua, jossa kiinteistönvälittäjä näyttää asunnon, joten ensimmäinen näyttö, jonka itse pidin, jännitti, täytyy myöntää. Kun kotiini tupsahti mukavanoloinen pariskunta, joiden kanssa tulin hyvin juttuun, jännitys laukesi lähes välittömästi. He olivat muuttamassa kauempaa Tampereelle, joten kerroin heille näytöllä, millainen Tampere ja meidän asuinalue yleisesti ovat.

Pyysin heitä myös katsomaan tämän videon, josta saa nopeasti hyvän kuvan Tampereesta:

Ei myyntihenkisyyttä, mutta selvisin silti ysin arvoisesti

En koe itseäni kovinkaan myyntihenkiseksi ja se tässä olikin parasta, ettei minun tarvinnut hoitaa kauppaneuvotteluita ja itse varsinaista ”myyntiä”, vaan kiinteistönvälittäjä hoiti sen kaiken. Minun tehtäväksi jäi siis ainoastaan päästää katsojat sisälle, näyttää koti ja kertoa siitä vähän.

Kolmella näytöllä kaupaksi

Lopulta kotonani päätyi käymään ensimmäisen pariskunnan lisäksi kaksi muutakin pariskuntaa. Laskeskelin, että minulla meni suurin piirtein noin tunti per näyttö. Näin käytin omaa työpanostani yhteensä 3 tuntia. En siis merkittävän paljoa. Lisäksi koin lopulta hyväksi sen, ettei tarvinnut sopia kolmen eri ihmisen aikatauluista, eikä lähteä kodista evakkoon näyttöjen ajaksi.

2 tarjousta – kiinteistönvälitys Tampereella huippunopeudella

Sain kaiken kaikkiaan 2 tarjousta, joista tietysti parempi valittiin. Kun asunnosta syntyi kilpailua, nousi kauppahinta alkuperäistä pyyntihintaa hiukan korkeammaksi. Olin tyytyväinen, kun maksoin pienemmän välityspalkkion, mutta sain silti hyvän kauppahinnan. Uskomatonta, voiko kiinteistönvälitys Tampereellakin olla näin yksinkertaista? Aluksi ihmettelin kyllä, miten ylivoimaiselta palvelu tuntui. Olenkin suositellut palvelua jo muutamalle ystävälleni, jotka ovat kertoneet harkitsevansa asuntonsa myymistä. Lupasin lisäksi kirjoittaa tämän suosittelublogin, jotta useammat Tampereella kiinteistönvälityspalvelua etsivät voisivat yrityksen löytää.

Uusi koti Tampereen Hervannasta

Uusi aikaisempaa isompi koti löytyi Tampereen Hervannasta, joten ei tarvinnut onneksi kauas muuttaa keskustasta. Nyt on enemmän tilaa ja Kun kiinteistönvälitys Tampereella tulee ajankohtaiseksi, kannattaa harkita kiinteistönvälitttäjäksi Koti Vaihtoon -porukkaa. Voin lämpimästi suositella heitä sellaisissa tilanteissa, joissa asunnon näyttäminen itse olisi mahdollista. Ajattelin sen itse niin, että voin nyt hyvällä omalla tunnolla lähteä etelän reissuun, kun tuli säästettyä seuraavaksi halvimpaan välityspalveluun verrattaessa 1800 €. Se oli hyvä säästö 3 tunnin työlle 😊

Samankaltaiset artikkelit